De bedste vinylgulve vi har

Ligesom ethvert gulv falder hårdttræ, hvis det udsættes for sollys og UV-stråler.

Desværre vil dækning af din plads med et område tæppe eller et stort møbel forværre tingene. Dit gulv vil stadig falme, men kun det udsatte område. Så bortset fra lys træ, har du også mærkbare pletter.

4 øjeblikkelige gratis tilbud fra godkendte lokale gulvinstallatører

Lektionen? Behandl konstrueret træ som ethvert hårdt trægulv. Brug persienner og gardiner til at minimere mængden af ​​direkte sollys, der banker ned på dit gulv.

2. Modtagelig for ridser og buler

Konstrueret hårdttræ er ikke vedligeholdelsesfrit. Langt fra. Ligesom kork & andre faste varianter, vil det stadig være buler, ridser og ar.

Hvis du har kæledyr eller en kærlighed til hæle, skal du forstå, at dine vinylgulve vil ridse. Og mens nogle mennesker føler, at disse pletter viser karakter, vil andre muligvis kramme på det første sted med ardannelse. Hvis du er en del af sidstnævnte gruppe, kan træfliser muligvis være et bedre valg.

3. Sammenlignelig pris med massivt hårdt træ

Tror du, du sparer penge på konstrueret hårdttræ? Ikke så hurtigt. I sandhed koster hårdttræ af høj kvalitet omtrent det samme som massivt hårdt træ (og endda laminat); nogle gange mere.

Se hvordan et vinylgulv bliver holdt ved lige

Priserne varierer efter placering og producent. Men forvent i gennemsnit at betale mellem $ 4-7 per kvadratfod.

Der er selvfølgelig billigere gulvalternativer derude, som Vinyl Plank & linoleum. Vær imidlertid forberedt på at ofre kvalitet for besparelser (i nogle tilfælde).

4. Kernekonstruktion af lav kvalitet

Nogle fabrikanter forsøger at reducere produktionsomkostningerne ved at bruge kernemateriale af lav kvalitet, såsom orientalsk strandplade eller fiberplade. Denne handling resulterer i gulve, der er ustabile og tilbøjelige til skader.

Når du handler efter konstrueret træ, skal du være på udkig efter billige efterligninger. Høj kvalitet, konstrueret gulve har krydsfiner-kerner, der er dimensionelt stabile og bygget til at modstå temperatursvingninger.

Som med alle gulvprodukter er det klogt at undersøge producenten og byggeprocessen, inden der træffes beslutning om et køb.

5. Producenter kan bruge tynd finer

Finér skal være mindst 3/16 ”tyk for at sikre et holdbart slidlag. Mens en tyndere overflade kan være billigere, koster den mere på lang sigt. Hvis overfladelaget er for spinkelt, vil du ikke være i stand til at slibe og refinish dit gulv.

Ud over tykkelse skal du huske at kontrollere, hvordan træet er skåret. Tro det eller ej, dette gør en forskel. Roteret afskåret finer bruger et blad, der skræller det øverste lag af stammen, hvilket resulterer i et bredt kornudseende.

Sådan skal et vinylgulv holdes rent

På den anden side skæres savet skæret finer fra træstammen, som massivt træ. Fordi det efterligner de samme farve- og mønstervariationer som massivt hårdt træ, foretrækker de fleste husejere udseendet af savet skæret finer.

6. Udluftning

Mange producenter bruger stadig formaldehyd og andre kræftfremkaldende stoffer i konstruktionen af ​​deres sammensatte produkter. Ofte findes de i klæbemidler og tættere, der bruges til at samle gulve.

Disse kemikalier, kendt som flygtige organiske forbindelser, omdannes til en gasform, når de opvarmes til stuetemperatur. Denne proces kaldes off-gassing.