forskellen på fjerbolde

Gode og dårlige fjerbolde

Jeg har fundet ud af at der er forskel på hvordan fjerbolde er lavet, eller måske mere hvilke fjer de er lavet med, det er lidt sjovt for jeg har altid troet at de alle var lavet med de samme fjer, men det er de slet ikke, for der er nogle af dem der er lavet med andefjer og nogle er lavet med gåsefjer, og det syntes jeg er lidt sjovt, men ved i måske hvilen fjer der er bedst til fjerbolde. Det var noget jeg ikke vidste og ja det er noget man ikke kan bruge til noget med mindre man skal ud og købe nogle rigtig gode fjerbolde, for så er det faktisk noget man kan ligge mærke til hvad de er lavet med.

Den dårlige version af de to er den der er lavet med andefjer, og den gode er den som er lavet med gåsefjer, hvorfor ved jeg ikke, men jeg har bare læst det, og jeg syntes det er lidt sjovt når man ved det, for det er ikke noget jeg ville tænke over normalt. Så hvis man skal ud og købe fjerbolde, og man gerne vil have nogle der er i en god kvalitet, og som kan holde længe,så skal man altså gå efter dem som er lavet med gåsefjer, og ikke dem der er lavet med andefjer.
Håber lidt at der måske er nogen der kan bruge det her til noget, ellers så håber jeg bare på at det har været en sjov information.Fjerbolde