Hvad skal du vælge af gardinbusser

Lodrette persienner er en fabelagtig måde at bringe en stænk af farve, stil og praktisk til ethvert vindue i dit hjem. Deres iboende funktionalitet gør dem til det perfekte valg til ethvert vindue, hvor der kræves ekstra lys og privatlivskontrol. Med praktiske overflader, som tørre, mørklægning og endda brandhæmmende. Dette giver total ro i sindet, hvis du har hyppige gæster. Vores lodrette persienner er bestemt et af vores mest populære produkter. Den målte række af lodrette persienner er fantastisk.

Se vores stofkasse lodret blindsamling. Find ud af om vores berømte budgetaftale.

Børns sikkerhed

Vores mest populære valgmulighed for betjeningselementer er stavsystemet, denne mulighed gør dine persienner sikre ved design. Der er desuden ikke behov for en sikkerhedsbeslag, da staven eliminerer behovet for ledninger eller kæder til at kontrollere persiennen. Klik her for at finde ud af mere om de forskellige muligheder, du har for at sikre, at dine persienner er børnesikre.

Praktisk

De er ideelle til enhver vinduesstørrelse, fra små gennem til terrassedøre. For at få fleksibilitet og få den bedste adgang kan persiennerne trækkes mod venstre, højre eller opdeles i midten. Med fantastiske sletter, farver og mønstre vil de komplimentere ethvert vindue i dit hus. Mest bemærkelsesværdigt tilbyder vi endda en skræddersyet buet skinne til baugvinduer, hvilket betyder, at du får en perfekt pasform. Du er velkommen til at spørge om vores buede skinner ved dit hjemmebesøg.

Kom til gardinbussen københavn

Vi tilbyder også en praktisk showroom-service til udskiftning af lameller. Dette giver dig mulighed for at skifte dine lodrette persienner så ofte du vil, og det koster ikke dig en formue. Vi har bare brug for en af ​​dine eksisterende lameller som en skabelon! Klik her for at finde ud af mere om vores lameller-tjeneste. En anden mulighed er stive lodrette gardiner.

Vi bringer et nyt niveau til målingen af ​​gardiner, og vores sortiment af blinds med perfekt pasform gør netop det. Det smarte system er designet til at passe ind i rammen af ​​dine uPVC-vinduer uden brug af boring for at passe dem og minimale styresnor. Med en række rammefarver til rådighed, der passer til dine eksisterende vinduer og døre. Desuden 4 forskellige typer blinds, der passer ind i dem. Du vil spekulere på, hvad du gjorde, før perfekte gardiner var i dit hjem.

Roller

Rullegardiner er en af ​​to typer blinds, der passer perfekt, så du ikke kan hænge ned. Disse vil helt sikkert give dig det slankeste look med hensyn til at være kompakt. Rullen er fjederbelastet og bevæger sig i den position, du ønsker, ved blot at vippe bundstangen ind mod glasset og derefter trække den ud igen for at låse persiennen i position. Udvalget af stoffer, der fås til denne type blinds med perfekt pasform, er også meget imponerende. Du kan vælge mellem størstedelen af ​​vores stofboks standardvalsestoffer. Således betyder det, at dette interval giver dig mulighed for at matche gardiner på dine vinduer, der ikke er egnet til blinds perfekt.

Aluminium

Vores mest populære af det perfekte fit-sortiment skal være den venetianske aluminium. Med en række over 120 nuancer at vælge imellem, der kan matches med vores standard venetianske serie 25 mm aluminium. Hvert eneste vindue kan inkluderes, når du har persienner i perfekt pasform – selv de øverste åbnere. Der er ingen bekymring for, om en almindelig persienn vil forstyrre dine håndtag, da dette system passer tæt bagpå. Betjeningsknapperne til de perfekte pasformer i aluminium inkluderer en klar stang til at vippe lamellerne og en bundstang, der blot hæver persiennen op og ned for hånd. Betjeningselementerne på disse blinds, der passer perfekt sammen, smelter problemfrit ind i resten af ​​persiennen på grund af deres klare design.

Vi ahr mange forskellige gardiner

Den perfekte pasform Sunwood venetianske serie ligner design i aluminium, bortset fra betjeningselementerne. Betjeningselementerne er i strengform meget lig de almindelige persienner, vi tilbyder.

plisseret

Den sidste af dette sortiment er den plisserede. En koncertinaffekt giver den blinde et moderne look og fås i en række farver og mønstre. Et andet ikke-styringssystem, der tillader jævn bevægelse af persiennen ved at skubbe bundlinjen op og ned til dit ønskede niveau. Den foldede persienne blødgør lyset og skaber næsten en glød fra dit vindue for den hyggelige følelse.

Se gardinbussen københavn