Hvordan er tømrer uddannelsens forløb

Tal med nogen om træningsprogrammer. Tal med din rådgiver om at komme ind i lærlingeuddannelser eller erhvervsuddannelsesprogrammer. Chancerne er, at han eller hun vil være i stand til at hjælpe dig med at finde muligheder i dit område, som du måske ikke har indset, var tilgængelige for dig. Nogle skoler tilbyder undervisningskurser, der viser dig alle de forskellige aspekter af, hvordan man bliver tømrer.

Find ud af om din kommune som vejle tilbyder tømrerundervisning til begyndere. Nogle byer har samfundscentre, der vil sætte på gratis eller billige klasser, der lærer folk det grundlæggende indenfor tømrerfaget. Hvis tømrer vejle ikke er en mulighed, skal du tale med den person, der har ansvaret for at oprette klasserne og spørge, om der er mulighed for en tømrerklasse i fremtiden.

Du kan også køre en simpel internetsøgning for at finde ud af, om der er nogen tømrere i vejle området, der sætter på workshops eller nogen klasser du kunne deltage i.

Deltag i en frivillig gruppe, der vil hjælpe dig med at få erfaring. Frivillige programmer som Habitat for Humanity sponsorerer byggeprojekter hele tiden, som giver frivillige mulighed for at få praktisk erfaring i byggeri af bygninger.

En del af uddannelsen er at være tømrer lærling

Lær om lærlingeuddannelser. De fleste nye tømrere begynder deres formelle træning som lærlinge. Disse lærlingeuddannelser varer normalt tre eller fire år, med 144 timer praktiseret teknisk uddannelse og 2.000 timers træning på jobbet. [3]

Teknisk træning omfatter at lære det grundlæggende i tømrerarbejde, hvordan man læser tegninger, hvilke krav til byggekode er der, sikkerhedsforskrifter og den matematik, der kræves for at blive en dygtig snedker.

Nogle lærlinge vil også modtage specialuddannelse. Dette omfatter rigning, lære at bygge stilladser, og arbejde med beton, blandt andre emner.

Ved du, hvad kravene er for at blive lærling. For at blive lærling skal du opfylde flere krav. Disse omfatter

Har et gymnasium diplom (eller tilsvarende certificering).

At være 18 eller ældre.

Bevis for ophold i det land, hvor du bor (USA kræver bevis for statsborgerskab.)

Passerer en lægemiddelprøve.

At være fysisk i stand til at gøre det hårde arbejde involveret i tømrerarbejde i vejle.

Find en lærlingeuddannelse. Se efter tømreruddannelsesprogrammer, der tilbydes af faglige organisationer som associerede entreprenører, tilknyttede bygherrer og entreprenører og National Association of Home Builders. Der er også en hel del entreprenørforeninger og fagforeninger, der sponsorerer lærlingeuddannelser. Kør en internetsøgning for mere information.

Se lokalt. En anden mulighed er at forsøge at finde tømrere i dit område, der kan tage dig som lærling. Kig efter tømrere, entreprenører, byggefirmaer, skibsbygningsvirksomheder mv. Der kan være på udkig efter en lærling.

Du kan også blive en tømrerlære

Bliv en on-the-job hjælper. Hvis du ikke kan deltage i en lærlingeuddannelse, skal du søge muligheder for at blive en hjælper på jobbet. Som hjælper behøver du ikke nødvendigvis at have stor viden om tømrerarbejde. Du kan finde lister til disse typer stillinger i rubrikannoncer i din avis, samt med din staters arbejdsformidlingskontor eller hjemmeside.

Selvom det er en hjælper, garanteres der ikke for en nødvendigvis en godt afrundet snedkeruddannelse, det kan være en god måde at supplere tømrerundervisning på. Der er også potentialet for den person eller virksomhed, du hjælper med at være fuldt investeret i at lære dig de forskellige dele af tømrerarbejde.

Tilmelde dig i en specialiseret tømrerskole. Der er tusindvis af skoler, der specialiserer sig i tømrerarbejde og hjælper dig med at opnå dit tømrercertifikat. Se efter skoler i dit område (eller det område, du gerne vil være i) ved at køre en internetsøgning med en sætning som “[Din stat] tømrerskoler”.

Der er også handelsskoler, der tilbyder en bred vifte af programmer, herunder snedkerprogrammer og kurser. Mens disse skoler ikke udelukkende fokuserer på tømrerarbejde, kan deres programmer være lige så troværdige og effektive som dem på skoler, der udelukkende beskæftiger sig med tømrerarbejde.