Massagebriks til privat

Massagebriks til mig

Hej derude, jeg har langt om længe fået overtalt min kæreste til at være med til at vi skulle have en massagebriks herhjemme, det har taget lang tid at få ham overbevidst om at vi skulle have sådan en, for han ved jo godt at der ligger noget arbejde i det når den først kommer herhjem, han ved godt at det er så vi kan give hinanden massage, og noget rigtig god massage når vi først får en massagebriks, og det er nok derfor han ikke har været så nem at overtale.
Han kan godt selv lide at få massage, men det er som om at det ikke er ligeså sjovt når det er hans tyr til at give.

Grunden til at vi ny har valgt at købe den, er fordi vi begge er meget glade får at få massage, og vi har begge det problem, at når vi skal ligge og have det på, fx sofaen så får vi begge meget ond i nakken, og kan ikke slappe ordentligt af, så derfor har vi valgt at investere i en ordentlig massagebriks, så vi kan give og få noget ordenligt massage, det har vi nok også brug for efterhånden, efter vi nu har langt på sofaen så mange gange.
Jeg håber snart at vi får den hjem så vi kan komme i gang, og jeg har sagt til min søde kæreste at han nok skal få først, og så må jeg vente lidt.  massagebriks