Se de forskellige gelændere vi har at tilbyde

Bygningskodekrav til udvendige dækrammer, vagter og trapper er særligt strenge, fordi dæk falder ind i kategorien af ​​kritiske sundheds- og sikkerhedsforhold. Kode krav til badeværelse fans eller gipsvæg, mens vigtigt, sjældent berører liv og dødt spørgsmål. Dæk kode er derimod virkelig et spørgsmål om liv og død og alvorlige skader. I en fireårig undersøgelse fandt forbrugerproduktsikkerhedskommissionen, at næsten 179.000 mennesker blev skadet på dæk og porches, hvor over 11 procent af disse skader var resultatet af strukturfejl eller sammenbrud.

Det betaler sig at holde sig på dækkoden, fordi koden er ved at ændre sig. Højprofildækkede kollaps, der resulterer i dødsfald, kræver typisk et nyt kig på decking-kode. For eksempel kan dit ældre dæk have tilspidsede forbindelser. Hvis det er tilfældet, skal du være opmærksom på, at tøsning ikke længere er en accepteret forbindelse i henhold til den nuværende International Building Code (IBC), selv om ældre dæk kan være grandfathered. Som en modelkode er IBC udviklet af International Code Council for states , byer og andre lokale grupper til både at vedtage og tilpasse til eget brug. Som følge heraf kan din egen lokalitet tilpasse IBC’en til borgernes behov. Så sørg for at tale med dit lokale tilladte kontor og konsultere din gældende kode før du bygger.

Se de forskellige gelændere vi har at tilbyde

De bedste gelænder er noget som omfatter

Deck Code Terminology

Balusters: Balusters er lodrette indlæg, der forhindrer folk, især børn, at falde ned af dækket under rækværk eller vagt.

Grad: Graden refererer til grundniveauet lige ved siden af ​​dækket.

Guardrails: En vagt løber vandret langs en landing eller et andet fladt område med en dråbe på den anden side.

Low-rise decks: Også kaldet jord eller flydende dæk, gelænder dækker ikke stiger mere end 30 inches høj og er således fritaget for visse beskyttelsesrammer og baluster krav. En anden fordel er, at lave dæk ofte ikke kræver byggetilladelse.

Gelænder: Gelænder og vagter er forskellige. Gelænder beskytter trapper. Det løber på skråningen op og ned ad trappen.

Se vores udvalg af gelænder i forskelligt materiale

Stigning: Stigning er den lodrette afstand fra en trappe til en anden.

Slidbane: Slidbanen er den flade del af en trappe, som du lægger din fod på.

Mindste dækstangshøjde er 36 tommer over bolig dækniveau. Da dette kun er en minimumskrav, der kræves for boligbyggeri, er højere vagter acceptable. Kommercielle dækvagter, som dem, der findes på restauranter, barer og i flerfamiliehuse såsom lejligheder eller ejerlejligheder, skal være mindst 42 tommer højest.

Hvornår er dækstang ikke nødvendig?

Nogle dæk er ikke forpligtet til at have rækværk, så længe de dæk er 30 tommer over at grade eller lavere. Hvis du ser et dæk, der ikke har nogen vagtrækker (også kaldet et gelænder), kan det være årsagen: dens højde forbliver under 30 tommer.

Hvis du beslutter dig for at konstruere en vagt på et dæk, der er lav nok til at det ikke kræver vagter, er det op til dig at beskytte højden og balusterafstanden. Men disse vagter skal stadig være lige så stærke som vagter placeret på højere dæk. Det er underforstået, at folk vil læne mod vagter, og kode kræver, at disse vagter ikke falder sammen, selv om kun mindre skader ville resultere.

Frivillig installation af low-rise dækskinner

Selv med meget korte gelænder, vælger mange boligejere stadig at konstruere beskyttelsesrør. Mens en 12-tommer dråbe sjældent viser sig at være dødelig for en sund voksen eller et barn eller medføre alvorlig skade, kan det stadig vride en ankel eller skade en nedre ryg.

Ændring af konteksten ændrer nødvendigheden af ​​håndgreb. I betragtning af at selv korte afstande kan føre til kronisk smerte, alvorlig skade og endog død for ældre mennesker, tilføjer håndskinne til et gelænder, synes det så meget desto vigtigere. Også handicappede kan drage fordel af at have håndstænger på lave dæk.